Slötitt i soffan och nyheter från hyllan!

Hålla på er denna härliga fredag! Barnen är i säng och själv tänkte jag släng mig i soffan och ta mig en titt på Idol. Men innan dess ge er ett vintips inför helgen! Ett rackarns gott vin. Jag tycker det är sååå otroligt gott med kraftiga, fylliga viner, så detta passade mig perfekt! Skulle sitta fint till mustig gryta, kanske rent av på älg, som passar i dessa tider  ;) En aning dyrare, men det är det värt, jag lovar. 139 rixdaler på Sytembolaget. Idag när jag var och handlade sprang jag på en nyhet på godishyllan nämligen julskum med polkasmak.Eftersom vanligt juleskum gör så man svävar i det blå, var ju dessa bara ett måste att prova. Helt okej, men jag håller mig fortfarande till de traditionella juleskumet… Någon annan som testat, vad tyckte ni?

Marqués de Riscal Reserva (nr 2573)

Nyhet från hyllan… Juleskum med polskasmak!

3 reaktioner till “Slötitt i soffan och nyheter från hyllan!”

  1. Såg i någon reklam att de kommit i polkasmak, men otestat än så länge för min del. Undras tro om jag vill ens, originalet är en klassiker hos vår familj och har väldigt svårt att tänka mig polkasmak kan passa överhuvudtaget. Men än är det inte advent:) vi brukar försöka hålla oss tills dess … men garanteras inte, allt juligt blir ju bara tidigare och tidigare;) Kram suz

  2. Nja jag håller mig till de vanliga tomtarna, tyckte polka var så där. De var ju inte äckliga men de smakade ju inte tomtar längre… :-/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: