Asiatiska smaker förgyllde denna helgen!

Gokväll på er! 
Nu börjar söndagen gå mot sitt slut och även denna weekend som vi spenderat i staden Göteborg tillsammans med svägerskan och svågern. Det är härlig med julklappar som varar länge;)  En helg att bara-vara!  Efter lite härlig shopping, långlunch, fika, och standup av Björn Gustafsson och Henrik Schyffert hade vi beställt bord på den helt fantastiska restaurangen Hello Monkey. (Restaurang med influenser från Australien, Vietnamn, Kina och Japan) Kan lovorda detta ställe med så många superlativ att ni kommer tro att jag är köpt, men så är icke fallet. Ni måste bara äta här, om ni inte gjort det…vilket ställe och vilken personal. Wow! De har verkligen det där lilla extra. Sedan fick man gott krypa ner i sängarna på  Clarion hotell Post. Tror ni att jag som småbarnsmamma var nöjd? ;) 
Väl hemma kunde jag inte släppa den där middagen med asiatiska smaker, så det fick bli en favorit i repris, nämligen, Asiatiska nudelsallad, som verkligen inte går av för hackor. Denna måste ni bara göra… En riktigt fullträff! Receptet hittar ni här!

Måste bara avslutningsvis tipsa om ett fantastisk gott vin som vi drack till den asiatiska maten. Kung Fu Girl.  Torr, mycket frisk, ungdomlig smak med inslag av päron, kiwi, ananas, örter och lime. 119 kr flaskan på Systembolaget. 

♥ Kram

2 kommentarer Lägg till din

 1. Anonym skriver:

  Oh, detta får vi testa! Vi älskar alla recept som vi har provat från din sida – min man som är matlagaren är hetl såld 🙂

  Jag undrar om du lagat något smarrigt på rödbetor och getost? Hittar inget vid en sökning på sidan… De få gånger jag ätit det (på lokal) har det varit kanongott, och jag skulle vilja hitta ett bra recept.

  hälsningar Anna

 2. Sofie Johansson skriver:

  Har varit på Hello Monkey några gånger på Magasinsgatan. Har ju även öppnat på Linnégatan med liiite annan meny. Riktigt bra ställe!!
  Nudelsallad är så gott! Nu när våren närmar sig med små steg är man ju sugen på fräscha smaker tycker jag….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s