Lyx i tillvaron!

Termotern visar 21,2°C inatt vid halv två tiden, när våra gäster skulle bege sig hem! Helt otroligt! Precis när vi skulle äta drog det in ett litet åskregn, så då tog vi maten inne, annars satt vi ute hela kvällen och bara njöt i fulla drag!
Visst är det härligt! Åh det bästa av allt är att det tycks bli en fin dag idag! Så det får bli till att packa cykelkärran, se vart kosan styr! Kanske blir det sommarens första bad, vad vet jag! Vad ska ni spendera dagen med?  
Igår bjöds det på grillat här hemma, till dessert sommarens alla olika sorters bär! Det gäller att passa på! Tänkte ge er ett litet tips, som går på nolltid och smakar underbart till några glas mousserat… Chokladdoppade jordgubbar! Både festligt och gott! 
Ha en härlig söndag, så ska jag försöka titta in igen senare, om inte annat får ni ta del av grillmaten imorgon! 
Take care!Vips är det där…det små knubbiga och goa händerna…det går fortare än man kan ana ;) Det gäller att ha kolla på läget…

5 reaktioner till “Lyx i tillvaron!”

  1. Blir så mycket lyxigare när gubbarna är chokladdoppade. Mmm… Ja, de där små knubbiga händerna har en förmåga att dyka upp när man minst anar. Du får köpa några plastglas på fot. Det har jag gjort. Är något med glas på fot 🙂

  2. Visst behöver man lyxa till det lite då och då, chokladdoppade gubbar är ju inte helt fel!
    Ja, vilket åskväder vi fick, synd bara att det inte gjorde någon skillnad på det kvava vädret…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: