Grillen på Slingegatan…det e grejer det!

God morgon på er denna underbara lördagsmorgon! Nu är det helg och man har fått sovmorgon till halv åtta!!!!Wow! Det var verkligen inte igår som det hände senast! Härligt att det händer när det är helg också! Jag får be om ursäkt att det varit dåligt med blogg uppdatering de sista dagarna…det har varit fullt upp! Men nu har jag massa härligt att blogga om framöver, så nu måste ni hänga med ;) 
Häromdagen var vi bortbjudna,  lille Vincent och jag hos familjen Eliasson. De är helt underbara som tänker på oss när herr J är iväg på sina resor. Kvällen bjöd de på grillning och mys utomhus hela kvällen. Pierre hade gjort en sådan rackarns god potatissallad som jag bara måste ge er. Måtten har jag tyvärr inte, så ni får känna er efter vad som göra att era smaklökar faller pladask

Cryllans potatissallad
Färdigkokt färsk potatis i bitar
Majonäs
Creme Fraiche
Dijonsenap
Hackad persilja
Hackad dill
Finhackad rödlök
Salt och peppar

Blanda samman alt och låt den stå och dra sig lite innan servering. Servera tillsammans med en härlig bit grillat kött och grillat grönsaksspett.

Grillmästar´n i farten!


 


Det här vinet måste ni bara köpa i sommar! Croix du sud Syrah från Åkessons. 3 liter för 169 kr. Ett underbart gott vin som vi alla runt bordet gav 4 solar av 5 möjliga ;)   Det har också en ny detalj på boxen, som gör att man kan se hur mycket som är kvar i boxen. En detalj som jag personligen tycker är lite överarbetad. Man känner lätt hur mycket som är kvar tycker jag. Men otroligt gott tycker jag, och det är ju huvudsaken ;)

2 reaktioner till “Grillen på Slingegatan…det e grejer det!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: