Härlig solig söndag!

Äntligen en dag utan regn…än så länge i allafall! Igår när vi skulle genomföra 1 mils promenad höll det upp ända fram tills vi skulle starta… Sen regnade det minsann…typiskt! Men vi genomförde det ändå! Vad är det ordspråket säger: ”Det finns inget dåligt väder…bara dåliga kläder” ;)  På kvällen intog vi iallafall Svea strandcafé som fixat en härlig grillbuffé, med diverse smarrigheter! Här serverades 
Honung- & ölmarinerad karréskivor med ingefärssalsa
för köttätarna och Lax i folie med grönsaker för fiskälskare. Kall sås. Å en massa smarriga tillbehör så som  Nektarinsalsa, Rosmarinscones, Filippas coleslaw, Folieknyten med champinjoner, vitlök och persilja och Vattenmelon. Mycket gott :)

Nu vankas det lite trädgårdsbestyr här hemma, men hinner jag ska jag titta in lite senare… 
Ha en härlig Mors Dag att underbara mammor! Till dessert blev det chokladkka med grädde, hallon och laktitstouch!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: