Mmmmmm…

Marabou Mango har kommit till godis hyllan… Å gör man som jag, älskar Mango, kommer den här helt klart att gå hem ;) Mjölkchoklad med härliga bitar av mango, friskt och så otroligt god ;) Själv började jag genast fundera på hur denna skulle användas i någon dessert av nåt slag… om man nu inte bara vill sitta och frossa på chokladbitarna… Så framöver kommer det säkert komma någon dessert iform av Marabou Mango! Någon mer som smakat? Vad tycker ni?

8 reaktioner till “Mmmmmm…”

 1. Nu har jag smugit runt här länge utan att kommentera så nu är det på tiden :). Vilken fin blogg du har och som ger massvis av inspiration! Hittade den för ett par veckor sedan när jag bestämde mig för att börja göra matsedel, laga nya rätter, baka mer och helt enkelt ta tag i kockandet här hemma och kollade efter inspirerande ställen på nätet. Har redan provat flera av dina räter och sist i söndags gjorde jag banan- och schweizernötpajen som var fantastiskt god och även lätt att göra. Kul att du är en Varbergstjej dessutom!

  Jag tipsar gärna om din blogg hos mig – tänkte tipsa om några trevliga matbloggar jag hittat och förhoppningsvis hittar nån ny läsare vägen till dig. Är det ok att låna en bild i så fall?

  Ha en fortsatt trevlig onsdag.
  /Kristina

 2. Jag har smakat den och gillade a lot! Till skillnad från passionsvarianten som jag blev sjukt besviken på!Tyckte den smakade mer unket än friskt.
  Idag har vi testat fläskfile och ädelost pastagratängen och den gick verkligen hem här. Jag gillar inte ädelost så jag bytte ut den mot creme bonjour vitlök istället och det blev super gott med några droppar d'elidas i 🙂 Lite mozzarella på toppen skadar aldrig och familjen jublade. Så tack än en gång för onsdagspastahjälpen!

 3. Nej men den måste jag prova! Jag är också oerhört förtjust i mango…och choklad för den delen 🙂 Ska hålla ögon och öron öppna nästa gång jag är i affären 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: