Fredagsmys med asiatisk touch!Jobbat, bunkrat upp kylen med en massa mat och nog lagat en av världens bästa fredagsrätter så sammanfattade jag min eftermiddag. På bordet dukades det fram vietnamesisk nudelsallad som vi gjort många gånger, och som är lika god varje gång. Den tillhör lätt en av våra favoriter! Mannen sammanfattade rätten så här: ”Det är som Varbergs nyårsfyrverkeri i munnen. Helt fantastiskt gott!” Jag kan bara hålla med, det är såååå gott så jag kan liksom inte sluta lovorda detta. 

Ni hittar receptet här! Till rätten blev det Gardo & Morris Waipara Riesling art. nr 6430 som passade ypperigt bra till denna rätt. Vinet gör sig särskilt bra till fiskrätter och skaldjur, men även citron- och limebaserade såsser med örter såsom basilika, koriander och dill samt asiatiska rätter. Pris 101 kr/flaska på Systembolaget.


Sitter precis och sammanställer recepten från nyår som var så otroligt gott! Håll ut så kommer de inom kort.♥ Happy FridayGardo & Morris Waipara Riesling art. nr 6430. Pris 101 kr/flaska på Systembolaget.

3 reaktioner till “Fredagsmys med asiatisk touch!”

  1. Gud vad gott det lät…..Så många konstraster i texturer, mjukt, knaprigt, sött,salt och syrligt….
    En fråga bara, kan man ha jordnötter istället? Vinner dom på att rostas lite innan isåfall? Min man är allergisk mot cashewnöt nämligen

  2. Gud vad gott det lät…..Så många konstraster i texturer, mjukt, knaprigt, sött,salt och syrligt….
    En fråga bara, kan man ha jordnötter istället? Vinner dom på att rostas lite innan isåfall? Min man är allergisk mot cashewnöt nämligen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: