Röj, regn och äppelmust!

Hallå på er denna annandag påsk! Här strosar vi mest omkring och tar tag i sådana där ”måsten”…som att rensa bland alla mattidningar som jag samlat på mig i x antal år! Kan lova att det är en gigantisk hög som ska gås igenom. Men det är ju inte så otroligt tråkigt, faktiskt ;) Man får mycket inspiration för rätter att laga framöver ;) Detta ”lilla” projekt passar ju helt perfekt en dag som denna då regnet öser ner och det blåser som bara sjutton…Det var annat än igår då solen sken och det blev grillning på lunchen. Sedan testade vi Äppelmust från Kivik Musteri. Jag förstår att försäljningen av alkoholfria drycker på Systembolaget slår rekord. För smakar alla som denna underbara äppelmust så kommer det bara slå nya rekord. Perfekt att bjuda på som ett alkoholfritt alternativ nästa gång det vankas gäster ;) 
Vad hittar ni på där ute i stugorna denna annandag påsk? 


På återseende 

Äppelmust från Kivik
Kiviks Musteri Årets skörd Gravenstein 33 kr/750 ml


Kiviks Musteri Årets skörd Ekologisk 33 kr/750 ml


Kiviks Musteri Årets skörd Cox Orange/Belle de Boskoop 33 kr/750 ml



5 reaktioner till “Röj, regn och äppelmust!”

 1. Visst är det gott med äppelmust och cider! Vi är ju bortskämda med att ha ett musteri här i byn och går bara några hundra meter för att få tag i de ljuvligaste sorter – från Sövde Musteri, väl värt ett besök! Men jag säger inte nej tack till Kiviks must, nej då.
  Här är det lite tvätt, kanske en liten garderobsrensning och lite annat småplock såhär på annandagen!
  Ha det gott!
  Kram Suz

 2. Jag borde också gå igenom mina tidningar… Vad gör du med dem? River du ut de recepten du vill spara och slänger tidningarna?
  Blir det inte en gigantisk hög av tidningssidor då???
  Lycka till!!!

 3. Hej,

  MIn annandag tillbringades i bilen, 15 timmar för att vara exakt. Nu hemma efter att ha firat påsk i Leiden, utanför Amsterdam. Borta bra men hemma bäst!

  Kram Malin

 4. Hej Pernilla! Jag river ut och sparar och… ja, det blir stora högar med tidnings-ut-riv…men det är lyx resonerar jag! Sedan är det bara välja och vraka bland massa gobitar att laga 🙂 I like! Kram Gourmetmorsan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: