Ny smak på våra godishyllor!

Redan onsdag, och vi är halvvägs in i veckan. Helt galet! Tycker inte det var längesedan det var måndagmorgon… Men onsdag är ju inte vilken dag som helst, det vankas ju onsdagspasta. Kan avslöja att det lutar åt färsk pasta, basilika, hyvlad parmesan och kyckling. Visst låter det gott? Jag återkommer med resultatet ;)
På onsdagar går Bella och jag på Babymassagekurs med flera andra mammalediga och deras små sötnosar! Här är det högt i tak, och vi har riktigt, riktigt roligt! Vi berör nog allt man kan prata om, (och det är inte lite, ska jag meddela) Den här chokladkakan har kommit upp mer än en gång. Många har provat den, men inte jag , så nu tyckte jag det var dags. Min åsikt vad nog…njaaaa Inte riktigt klockren, men inte heller dålig. Den får godkänt! Men det finns nog inte choklad som klår Marabou Schweizernöt, eller vad tycker ni?

7 reaktioner till “Ny smak på våra godishyllor!”

  1. Jag älskar den här nya chokladen och tokbunkrar, för den försvinner väl antagligen fortare än kvickt… GB har dock tagit sitt förnuft till fånga och återinför lakritspucken 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: