Rätt låt vann…helt klart!

Japp, då var den utsedd, årets melodifestivalsvinnare…. och det var ju helt klart rätt låt som vann! Eller vad tycker ni? Hejja Loreen! Igår var det ”Pink Party” för en si så där 22 brudar här hemma… och jag kan lova att det inte var en särskilt tyst och stillsam tillställning   …och självklart spelade det ”Euphoria” ganska många gånger under kvällen varvat med Dannys ”Amazing”. Så nu är jag så rackarns trött, så jag kommer hoppa tidigt i säng. Men jag lovar återkomma med mat och lite trevligt som hände under kvällen…men det en annan dag!  Ni får hålla tillgodo med en bild så länge… Natt-i-natti!

3 reaktioner till “Rätt låt vann…helt klart!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: