Mässa Passion för mat 2012

Morr´n morr´n på er! Lördag och strålande sol, även fast vinden tycks ta i. Men det är ju vi vana vid här på västkusten. Igår tog jag en vända till matmässan ”Passion för mat” på Eriksberg i Gäteborg. Det är femte året som mässan går av stapeln, och jag måste nog summera, att den var mycket lik övriga år. Det är mycket oljor och vinäger i många montrar. Hade gärna sett lite mer variation på utställarna. Men för övrig tycker jag det är en mysig mässa att besöka. Som vanligt kommer man hem med massa gott… Så nu är det en liten inspirerad Gourmetmorsan ni har här på bloggen….;) Jag ska försöka titta in lite senare och berätta mer från mässan och vad jag fick med mig hem. Men håll till godo med detta så länge… Ett Macarone-set fick hänga med hem, så nu ska här bakas Macarone…. Det saknas bara en koksbok på Macarones…men det får nog hamna på önskelistan, för snart vankas det ju födelsedag ;) 
Ha en härlig lördag! Kram

3 reaktioner till “Mässa Passion för mat 2012”

  1. Du kan få bjuda hem mej när det e dax för macarons, det e jag sugen på att baka med…men jag e lite feg…..det ska va trixit har jag hört….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: