Dumle med pepparkaka

Någon mer än jag som älskar pepparkaksdeg? Nu behöver ni inte äta upp degen när ni bakar pepparkakor. Utan istället njuta av härligt god Dumlekola med pepparkakssmak…helt otroligt god! Me like ;) Förra året blev det väldigt mycket bak och desserter med pepparkakssmak, så mannen här hemma undrade om det inte hade gått lite överstyr, det där med pepparkakssmaken. Allt behöver väl inte smaka pepparkaka kommenterade han lite försiktigt. Men jag lyssnade inte på det örat! Kommer antagligen inte lyssna i år heller, då jag redan börjat sätta lite planer i verket på vad jag ska hitta på med denna Dumlekolasmak… för nåt ska det bli, det är jag säker på ;)
Någon annan som smakat? Vad tycker ni?

6 reaktioner på ”Dumle med pepparkaka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s