Passion- och hallon smoothie!Ja nu har vi gått in i augusti, men sommaren är faktiskt inte slut riktigt än. Det tycker iallfall inte jag. Även fast man skulle kunna tro det emellanåt. Jag tycker det är såååå mysigt när man kan slå sig ner ute och det börjar skymma och det finns möjlighet att tända en massa ljus, fast det bör ju vara relativt stilla, vilket inte sker särskilt ofta här på västkusten! Men det finns stunder och kvällar då det sker, och då är det helt underbart! Helt underbart kan det också var en riktigt lugn morgon, när jag tassar upp för att bege mig tidigt till jobbet, innan mina små grabbar har lyckats vakna… Just nu är inte mat min starka sida… känner att jag inte är sugen på någonting… men jag har fått en svaghet och det är faktiskt smoothie på morgonen, som jag slänger ihop och njuter av när jag läser morgontidningen…underbara smaker som hallon, passionfrukt och vaniljyoghurt…ja det kan ju bara inte gå fel, eller vad säger ni? Har ni någon favorit när ni gör smoothies?


Gourmetmorsans smoothie favvo!
Blanda vaniljyoghurt
Frysta hallon
Passionsfruktjuice
Mixa med stavmixer så den blir slät
Tillsätt mer juice ifall man önskar den mera rinnig.

6 reaktioner till “Passion- och hallon smoothie!”

  1. Hej Madeléne,vill ge dig beröm för en vacker och rolig blogg. Har följt din sida sedan i vintras.
    Själv har jag precis skapat en egen blogg Nylagat…..har haft en tidigare när jag tillverkade smycken. Är inte så värst bra på tekniken men det kanske kommer. Jag har försökt att ladda ner en besöksräknare och jag har fått en länk men där är det stopp. Du har inte något tips?
    Hälsningar Marina

  2. Hej Marina! Tack för dina värmande ord. Det är alltid lika roligt att höra vad ni läsare tycker. Roligt att du också startat en ny blogg. Ska absolut titta in! Ang besöksräknare, klistrar du in länken i en gadget under designfliken. Stort Lycka till! Kram Gourmetmorsan

  3. Hej Mickan! Tack, vad roligt att du tycker om bloggen. Hoppas kunna inspirera dig även i fortsättnigen… Kram Gourmetmorsan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: