Köksträdgård…äntligen!

Jag har länge önskat mig en köksträdgård… och nu äntligen! Efter vårt utbygge fann jag en lämplig plats, och herrn här hemma var inte svårövertalad, då det blev mindre gräs att klippa, vilket han jublade över! Så nu är pallkragarna målade, och kryddorna har kommit ner i landen, så nu är det bara låta dem växa! Så jag senare kan skörda bland alla kryddsorter och sallader. Här hittar man, om inte rådjuren kommer före förståss…

 • Dill
 • Gräslök
 • Persilja, både slätbladig och krusig
 • Rosmarin
 • Timjan
 • Salvia
 • Timjan
 • Citrontimjan
 • Mynta
 • Oregano
 • Romansallad
 • Plocksallad

Så funderar jag på att plantera en vinbärsbuske… allt för att kunna dekorera diverse olika desserter… Men vi får väl se vad jag kommer fram till!

Inte så värst rolig bild… men här står de klara och färdiga innan själva planteringen!

4 reaktioner till “Köksträdgård…äntligen!”

 1. Åhhh vilka snygga odlingslådor.
  Ser att jag nog ska kosta på mina omålade som bara blivit gråa och fula en liten skvätt färg.
  Ett litet tips med myntan som sprider sig som ogräs,sätt den i ett kärl utan botten ex en plastkruka som du skär botten ur. Jag skulle flytta min och den hade spridit ut sig över i princip hela landet, planterades förra sommaren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: