1:a maj…välkommen!

Demonstration är inget för denna familjen…Vi beger oss istället ut för att ”Maja”. Då dukas det upp picnic, och man njuter av att våren äntligen är här…fast vi har ju redan blivit bortskämda med att sommaren redan är här, eller hur? Men idag njöt vi inte precis av fint väder…det vaar kallt som skamm, så vi satt å huttrade så fort solen gick i moln, vilket skette ganska ofta… ;) Svärmor och svägerskan hade fixat med buffe….Det var pastasallad, färskt bröd, kebabspett, kallskuret och melon… Yammie!
Jag har så otroligt mycket att blogga om just nu, men tiden räcker inte riktigt till…men imorgon ska jag bjuda er på en riktig sommarhöjdare, som bara är helt otroligt god…jag är helt såld…men mer om det imorgon! Tills dess får ni ha en härligt fortsättning på 1: maj :) Kram på er!


Det kryllade av vitsippor överallt i Åkullas bokskogar…så otroligt vackert!

Vi tog oss oxå en promenad till Bockstensmosse, där det utspelat sig en mordgåta från medeltiden… 

Hela utflyktsgänget! 

Kusinerna pussades för fullt…

En tanke på “1:a maj…välkommen!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: