Äntligen fredag…Yahoooo!Det har varit intensiva dagar denna veckan, så att det är fredag är väldigt skönt faktiskt! Så tyvärr kan jag inte erbjuda er så mycket recept för tillfället…men imorgon (lördag) ska här minsann testas lite nya grejer…smarrig dessert (förhoppningsvis!?!), lite thai och mycket mer, mer…så håll er uppdaterade ;) Igår fick vi njuta av god mat på en av Varbergs bästa restaurangen – GRAPPA. Att det dessutom blev en helt vanlig torsdag hör inte till vanligheterna…men det är verkligen mysigt! Annelie och Linda och jag dök ner  menyn och kom fram till samma meny alla tre… Bruschetta med getost till förrätt, Kycklignrullader fylld med parmaskinka och getost och potatispuré med bräserad rödkål som varmrätt. Det var så rackarna gott… Tack brudar för en mysig kväll! 

Bruschetta med getostKycklingrullade fylld med parmaskinka, getost och potatispure med bräserad röd kål.Eftersom det var alkoholfritt alternativ för min del, blev det till att testa en juice med smak från äpple och blåbär, som verkligen fick 5 poäng av 5 möjliga…. Så nu ska här ut på jakt var man kan inhandla denna…Någon som har ett tips kanske?


JO2 Apple & Blueberry


2 reaktioner till “Äntligen fredag…Yahoooo!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: