Test med Knorr!

Häromdagen kom det hem en nyhet från Knorr. De lanserade ”Bag of taste”, som gick ut på att tillaga allt i en stekpåse. Man skar ner kyckling, paprika, champinjoner, blanda vatten med kryddorna som fanns med i paketet, och blandade ihop allt i stekpåsen. Åh så in i ugnen i 40 min! Ett smidigt tillagningssätt måste jag erkänna.;) Smaken var det verkligen inte heller något fel på, men jag hade önskat att de fått lite mer stekfärg… istället gick det lite åt kok-utseende! Mycket smak av citron och örter, vilket jag gillade skarpt ;) Vi åt det tillsammans med ris, sallad och en klick turkisk yoghurt och naanbröd…Gott!  

2 reaktioner till “Test med Knorr!”

  1. Jag bor i Kinna Där har vi Netto, Ica Maxi, Lidl, Hemköp Willys Och ingen av dessa saluför Knorr Gourme Lemon White vin Nu har jag frågat i 3veckor men inte min dotter får köpa Maxi kungälv sånt tycker jag är dålig service.

  2. Hej! Jag kan enbart hålla med dig. De flesta matbutiker brukar ta hem om man ber dem… Hoppas du tycker om den, nu när du fått vänta sååå länge! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: