Bubbelbad, Handboll å vitt vin å räkor…
Hej på er denna soliga och härliga söndag!
Denna helgen har gått i rasande fart, så bloggandet har desssvärre kommit lite i skym undan….tyvärr! Men här kommer ett lite härligt inslag från vår tjejkväll som ägde rum i fredags med bubbel, handboll å vitt vin å räkor. Jättemysigt! Tack Eva  Hon bjöd på fantastiskt goda snurror som drinktilltugg med bacon och nötter…gjorda på pizzadeg. Jag återkommer om receptet…för det var helt klart värda att lägga till samlingen nästa gång det vankas tilltugg till drinken. Sedan högg vi in på räkor, paj, såser och massa annat gott! Till dessert hade Åsa fixat Vit chokladmoussetårta med passionsfrukt. Receptet hittar ni här!Nöjda bubbelbadare :)4 reaktioner till “Bubbelbad, Handboll å vitt vin å räkor…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: