Ibland är man liksom inte sugen…

Ikväll var jag varken sugen på att laga mat eller komma på nåt som skulle smaka fint! Detta händer inte ofta, men faktiskt händer det här hemma oxå ibland, även fast ni kanske inte tror det;)  Mannen blev räddningen… Han kom med förlaget Ceasarsallad. Bara han fixade med det, var det helt ok från min sida… Så medans han fixade till en god sallad, försåg jag mig med några minuter i soffan! Lovely! 
Sallad är faktiskt riktigt gott, så här fram på kvällskvisten… och då utan kolhydrater. Man känner sig så där lagom mätt! 
Så nu är jag mätt och nöjd, och ska ge mig i kast med att se över inhandlar listan för denna veckan…å ta mig en titt på Solsidan! Jag är helt fast, skulle man kunna säga ;)
Må så gott och härlig söndagskväll på er!En kommentar Lägg till din

  1. Mor-Mia skriver:

    Ceasarsallad är ju såå gott, tänkte själv göra det inom snar framtid!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s