Härligt godispyssel!

Härliga snöiga måndag! Det har fallit en hel del snö under helgen, och jag tycker det är fantastiskt :) Ut med pulkan eller bara mys inne med lite pysselbak! Det gillar jag! Det blev chokladdoppade marshmallows, som pyntades med lite olika strössel och smaker. Det blev lite av ett konstverk som några minuter senare åkte ner i våra magar med en ren njutning! Faktiskt ett kul och enkelt pyssel, där barnen kan få låta fantasin skena iväg ;)  I boken ”Vinterns söta” finns det massa härligt recept inför julen och vintern. Vad sägs om varm choklad efter en lång dag i skidbacken, inspiration inför julens godis, desserter inför nyår och så givetvis massa annat gott man kan njuta av under vintern. En mysig bok med massa inspiration!  Denna, liksom boken ”Sommarens söta” av samma författare och verkligen  grymma böcker att ha i hyllan bland kokböckerna ;)

5 reaktioner till “Härligt godispyssel!”

  1. Det är jättegott med chokladdoppade marshmallows, det ska jag och barnen ta och göra någon dag. Här kan man köpa det med ca 4marshmallows hoptryckta till en lång godispinne/klubba, kanongodis.
    Den där boken hade jag inte tackat nej till heller.

  2. Detta var ett lagom enkelt julpyssel för barnen. Lowe och jag gav oss på att sätta ihop ett pepparkakshus, men det var inget för barn direkt. Vi ska ta och baka lite vanliga pepparkakor istället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: