2:a ljuset tänt!

Morr´n morr´n på er! Visst är det mysigt när man sitter vid frukostbordet och tänder de där ljuset, ett efter ett… ? Idag tror jag det vankas granjakt här hemma…är så sugen på att få in den där sticksiga, barriga, gröna saken, som man tröttnar så snabbt på så fort julafton är över;) Visst låter det underbart? hahaha… annars vankas det nog lite julgodis, som jag återkommer till! För det finns några gobitar, även fast jag inte är någon julgodistjej precis! Kanske har ni några bra julgodisrecept, som man bara inte får missa att göra till jul? Tips gärna, det är alltid lika roligt med lite nya varianter! ;)


Ha en mysig 2:a advent!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: