1a advent och julbord

Gokväll på er! Här har första ljuset tänts och det första julbordet avklarat! Det har varit en intensiv helg med 10 års-kalas, 65 års fest för min pappa och julbord å så har magsjukan dundrat in i familjen. Så det har varit en salig blandning ;)  För övrigt har allt varit toppen, om vi sluppit magsjukan vill säga. Än så länge har båda jag och lillkillen klarat oss…men det är väl en tidfråga tror jag…för är det nåt som brukar fastna på mig så är det just magsjuka! Blääää! Det är bara att hålla tummarna, för att denna gången skulle vara riktigt unik ;) I Åkulla, på Åkulla friluftsgård som numera heter Charlottas Gästgiveri bjöds det på ”En försmak av julen”. Det har blivit en tradition att åka dit och äta julbord med familjen. Eftersom även svärmor var krasslig och likaså mannen här hemma, blev det en nätt liten skara i år! Det brukar vara riktigt mysig och med en härlig julstämning, men i år inföll sig inte riktigt den känslan. Vanligtvis brukar det spraka i den stora brasan, och kännas så där juligt, men i år var det mycket folk, och långa köer till maten, så tyvärr får den inte full pott från mig i år  Annars smakade maten fantastiskt gott! Jag glömde ju ta bild på första omgången, med sill, lax, korv och massa annat gott… så ni får hålla tillgodo med omgång nummer två istället ;) Det är ju det här med julbord, man äter ju alltid för mycket… Så nu är man så otroligt mätt… så man orkar verkligen ingenting mer! 


Imorgon kommer det ett inlägg på en underbart god potatiskaka som det bjöds på min pappas kalas  i helgen, som jag varmt rekommenderar! Sedan har jag massa nya recept att testa i veckan! Så ni håller väl utkik ;)  
Ha en fortsatt mysig 1:a advent allesammans! 

En tanke på “1a advent och julbord”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: