Ni har väl inte glömt…

Nu hade det suttit lite extra fint med en resa till värmen. Kölden tycks hålla i sig här hemma, och varje gång jag kommer upp på morgonen får man palta på sig, innan kaminen vaknat till liv, och lyckats få upp värmen ;)  Jag tycker verkligen det är såååå underbart mysig att sätt i gång en brasa, på morgonen innan det har ljusnat… Nu vill jag bara påminna er som ännu inte deltagit i tävlingen med Kelda. Där har ni chansen att tävla om en resa till värmen för dig och en vän…och det är ju aldrig fel, eller hur? Klicka här så kommer du direkt till tävlingen!
Här kan du komma till mitt inlägg om tävlingen och få ledtråd till vart soppan ligge gömd;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: