Veckans Mat 48

Tittar inte lite snabbt med Veckans mat. Har fejjat för fullt med att få till lite adventsfint här hemma. Ut högtalarna har det  strömmat julmusik och vi har verkligen njutit för fullt. Det är verkligen nåt visst när man tänder ljusstakarna första kvällen. Vet att det må va tidigt, men eftersom jag fort blir trött på det och oftast slänger ut pyntet så fort nyårsklockorna slagit 12 är det lika bra att njuta tidigt av det 🙂 Hur är det med er? 


Härlig söndagskväll på er!MÅNDAG


TISDAG
Lax i värsta grymma såsenONSDAG

TORSDAG
FREDAG


En tanke på “Veckans Mat 48”

  1. Mums, vilken smarrig vecka du tipsar om, finns inget som vi inte hade velat ha på våra tallrikar.
    Vi går alltid al in till adventshelgen, allt julpynt åker fram, inklusive granen som kläs. Allt under Kurt Olssons ljuva julmusik:) Sen åker det undan direkt efter nyår, då vill vi släppa in vårkänslorna!

    HA en fin vecka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: