När man behöver vakna till!

Iblanda kan jag gå en hel förmiddag utan kaffe, men huvudvärken gör sig lätt påmind efter lunch om jag inte får kaffe…och då behöver jag det på studs. Andra dagar kan man knappast vakna förrän kaffesuget sätter in. Det är lite konstigt allt! Men häromdagen när jag var å handlade, stötte jag på det här kaffet. Crescendo från Löfbergs Lila. Jag blev helt enkelt nyfiken på hur detta kaffe smakade eftersom det passade sån kaffe-drickare-som-jag-som dricker-med-mjölk! Åh det var gott! Ganska mycket sting, så för den som inte dricker med mjölk vet i sjutton… Då är det starkt! 
Någon annan som testat? Vad tycker ni om det?
Tror minsann att det är dags för en kopp!

♥ Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: