Skördetid

Härliga fredag!
Oh la la…Alldeles blå och fina hängde de där på busken! De finaste blåbären man kan tänka sig. I våras köpte jag mig två buskar, eftersom blåbär alltid ska planteras flera, fick jag berättat för mig. Jag tog två olika sorter varav den ena är den som gett mest hittills. Så imorgon får vi nog gå ut och titta igen…. om det är fler bär som morgnat… Det är ju bara sååååååååå gott! Sorten heter ”Northland”. Tror inte jag hinner in för att baka något på dem eftersom vi i stort sett slåss om dem redan i landet ;)
Ikväll vankas det lax. Men jag återkommer om det… Ha en härlig eftermiddag!

♥ Kram

En tanke på “Skördetid”

  1. Så söta bilder! Jag har också planterat 2 olika blåbärsbuskar för ett par år sedan, men tyvärr åt rådjuren upp nästan hela buskarna när det var så kall vinter och efter det har det svårt att ta sig igen 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: