Grym kväll på Veronica Maggio

Igår var det Veronica Maggio och vilken kväll! Det är fint när man får födelsedagspresenter i mars, som man sedan får njuta av i slutet på juli ;)  I like! Tack Pierre och Åsa! Hos Fredde och Emma bjöds det på grillat med kycklingfilé med ljummen bulgursallad, färsk majs och salsa/bea-sås innan konserten! Grymt gott! Å i glaset ett riktigt gott vitt vin ”Beringer” som finns i 1,5 liters bag-in-box. Perfekt med en liten mindre förpackning, som dessutom inte tar lika mycket plats i en redan ploppfull kyl ;)  Som ni märker blandas bild från Iphone och systemkamera, därav de lite olika kvaliteterna, men vad sjutton, det får ni stå ut med! Man skulle kunna tro att det inte hunnits lagats så mycket mat här hemma på sistone. Men så är det inte! Det har bara funnit lite för lite tid att blogga. Men det kommer, det kommer… Jag lovar komma med nåt smarrigt, redan imorgon, så titta in då!


♥ Kram på er

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s