Man vill ju aldrig gå in!

Härliga fredag! Klockan är midnatt och det är 18 grader och en helt fantastiskt kväll. Krabbfiske och pizza på stranden fick det bli denna fredagkväll! Inte helt tokigt faktiskt ;) Imorgon tycks det bli lite annat väder, så det gäller att passa på. Vad hittar ni på? När det har varit så här fint i flera dagar, ser det verkligen ut som ”kom och hjälp mig” här hemma… Känns som vi fått med oss hela sandstranden hem ;) Men vad gör det! Det gäller ju att njuta! Nej, nu tänkte jag planera för vad vi ska bjuda våra härliga vänner som kommer på middag ikväll… Någon som har något bra förslag kanske?


♥ Vi hörs och syns

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s