Då var resultatet klart! Vinnaren är…

Det har varit ganska mycket på sistone. Men jag har absolut inte glömt av tävlingen med Cantadou! Nu har det korats en vinnare som får 5 st värdecheckar med Cantadou. Den lyckliga vinnnaren är…..drum drum drum (Trumvirvlar) TESS med kommentaren 
Det bästa med Cantadou färskostar är att de går att använda till så mycket. De har varit räddaren i nöden för mig många gånger när maten måste gå fort. Kött/kyckling, grädde och Cantadou i valfri smak går snabbt och blir mycket gott” 


Maila mig din adress, så ska jag se till så vinsten kommer med posten! 

♥ Stort Grattis Tess!


5 reaktioner på ”Då var resultatet klart! Vinnaren är…

  1. Hej Tess!
    Så tråkigt att vinsten inte kommit fram 😦 Jag har kontaktat de som skulle skicka ut vinsten, och väntar på svar!Så håll ut! Jag återkommer till dig när jag vet vad som hänt! Kram Gourmetmorsan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s