Mera härliga gubbar!

Hallå hallå söndag morgon! Idag startade jag dagen med en utmaning! 2 barn och jag i ett jordgubbsland ;)  Det gick över förväntan… Fick se till så vissa hade fullt upp med att mumsa på gubbarna, medan man frenetiskt fick plocka så det blev lite granna. Nu ska här syltas och göras jordgubbsglass…  Återkommer med resultatet. Men önskar ni ett sylt recept redan nu, ska ni klicka här! Det här är mitt absoluta favoritrecept på jordgubbsylt med touch av lime och vanilj! Yammie! Perfekt för en härlig rulltårta. Kanske ska se till så det blir en sådan till fikat idag ;)


♥ På återseende

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s