Möhippa igen… denna gången för Annelie!

Nu kör vi hårt med möhipporna här! Igår var det Annelies tur att få en härlig dag tillsammans med ett härligt gäng vänner! Ett glatt gäng på en ca 32 personer samlades för en heldag tillsammans med den blivande bruden! Dagen bjöd på aktiviteter från morgon till kväll och vi startade med champagnefrukost som sig bör,  innan ”Mössen på vinden” på Varbergs stadshotell tog vid. En aktivitet med många roliga grena…där många av oss fick triggat igång tävlingsinstinken… Sedan bar det av ut mot Ästad för undervattensbastu och varma kar. Svira om inför kvällen och grillbuffé dukades fram med grillad fläskytterfilé, risonisallad, sås, bröd, ost, kex och till dessert härliga cupcakes! Så otroligt mycket gott, och jag ska försöka tigga till mig recepten, så lovar jag att återkomma med dessa senare! 


Tack Annelie för en härlig dag. Du vet minsann hur man underhåller ;)


 Nej, nu är jag såååå trött så ögonen går i kors! Sängen kallar! Imorgon får ni titta in igen, för då vankas det tävling! Ses då!


♥ Kram

Lunch på Stadt – Örtbakad kycklingfilé med rostad potatis pch papriksås…yammie!

Carro hade bakat härliga Cupcakes med kokosmjölk och malibu… underbara…Måste se om jag kan få receptet, så jag kan dela med mig till er senare…Återkommer om detta!

Å så After Eight cupcakes… å macarones bjöds det på till kaffet! En tanke på “Möhippa igen… denna gången för Annelie!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: