Tävlingsdax!

Tjing! Tycker vi startar denna måndag med en tävling! 
Nu har du chansen att vinna 5 st checkar från Cantadou. De som du ska göra är att ge en kommentar om din bästa Cantadou-stund. När, var, hur tycker du det är bästa att ta fram ask med Cantadou?


Din kommentar vill jag ha senast onsdag 4 juli kl 24.00. 
Glöm inte att skriva under med din signatur! På torsdag presenterar jag en lycklig vinnare! 


♥ Lycka till! 11 reaktioner på ”Tävlingsdax!

 1. Det bästa med Cantadou färskostar är att de går att använda till så mycket.
  De har varit räddaren i nöden för mig många gånger när maten måste gå fort.
  Kött/kyckling, grädde och Cantadou i valfri smak går snabbt och blir mycket gott.

 2. En för mig perfekt Cantadou-stund är i sjöboden i Glommens hamn. Tillsammans med vänner avnjuter jag kräftor, nybakat bröd, kex och mjukostar från Cantadou. Lätt att ta med och samtidigt väldigt krämiga och goda.

  Kram Malin

 3. När jag i förra veckan skulle laga lax i ugn. Blandade grädde med Cantadou vitlök och örter samt peppar och oregano som jag serverade som sås till. Det blev gudomligt gott!

  vh
  Mamma Monika
  utsikten79@telia.com

 4. Den bästa stunden är på kvällen efter alla måsten är gjorda. Tillsammans med ens äkta hälft eller med en vän eller vännerna njuter jag bäst med Cantadou till olika sorters kex, vindruvor, päron, paprika, oliver mm

 5. Hej!
  Problemet för mig är att specificera när min bästa Cantadou stund infinner sig. Eftersom den pågår under hela dagen. Morgonstunden, då jag på mannens kalljästa, morgonfrallor (duktig min man) brer ett tjockt lager Cantadadou, som långsamt smälter ner över det nybakade brödet, och där sitter jag på min balkong, med utsikt över Östersjön. Äter min macka, dricker kaffe och bara njuter…
  Eller när jag lagar kvällsmaten, Cantadou i såsen, i fiskbiffarna, i dressing, i olika röror, till ostbrickan! Det är alltid min Cantadoustund. För den är så himla god.
  Ha det så gott Marie L-M
  ragna_marie@hotmail.com

 6. En härlig höst fredag. Som en skön avslutning på arbetsveckan med en massa tända ljus, olika små salta kex, finn crisps ett måste,Cantadou i olika smaker och ett glas gott rött vin. Hmmmm

 7. När barnen lagt sig på kvällen och jag och Pappa S får en stund för oss själva! Då kan man sätta sig i ett fortfarande solvarmt växthus med en filt, ett glas vin och lite goa kex och mysa – självfallet i sällskap med Cantadou!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s