GRATTIS KLARA!

Tjing! Hoppas ni har en härlig söndag alla underbara bloggläsare! Igår kväll haglade, regnade och åskade det! Åh så värme som en sommardag…nästan! Vädret är minsann omväxlande ;) Men sååå mysigt det var! Iallafall när man satt i svärmor och svärfars uterum och hörde hur det smattrande mot taket och med endast levande ljus tända! Svärmor bjöd på en otroligt god gryta, som jag absolut ska tigga till mig receptet på och dela med till er! Men det får bli imorgon! Idag ville jag titta in och gratulera KLARA, som har vunnit ingredienserna till min rätt som jag ska laga nästa vecka tillsammans med HP-sauce! 

STORT GRATTIS KLARA! Maila mig dina kontaktuppgifter, så fort som möjligt, så du hinner få ingredienserna innan mitt inlägg på lördag! 

Tog mig en runda i trädgården och nu går det fort! Snart blir det dags för rabarberpaj! ;)
Men nu vankas det födelsedagskalas för mig och barnen! Farbror Markus fyller år, eller som Vincent säger: Bonden Markus! 


Ha en fortsatt härlig söndag  


En tanke på “GRATTIS KLARA!”

  1. Oj, har era rabarber kommit upp så mycket?! Mina är knappt synliga över jordytan ännu. Första rabarberpajen är den bästa.
    Ska bli så roligt att se vad alla har lagat med HP-sauce.
    Hoppas ni får en skön vecka. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: