Vi förlänger tävlingen med HP sauce!

Härliga fredag! Ännu en vecka avverkad och en härlig helg står för dörren! Hade suttit fint om det hade kommit lite värme också, så man hade kunnat vara ute, och fått ner lite växter i trädgården som jag inhandlat häromdagen ;) 
Men ikväll blir det ingen plantering inte, utan nu ska jag blanda mig en härlig fredagsdrink och njuta av helgen! 


Tänkte bara påminna er om tävlingen med HP-sauce, som jag förlängt t.o.m lördag, då jag förstått att många haft svårt att lämna en kommentar då det strulat! Nu hoppas jag att det ska funka bättre, så gå in här, och lämna en kommentar, så är du med och har chansen att vinna en middag som jag komponerat!
Härlig helg på er Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: