Vinn en härlig middag med HP-sauce och Gourmetmorsan!

 Oj, så fort en vecka går…redan torsdag! Som jag berättat tidigare har ni chansen att vinna ingredienserna till en middag med HP-sauce som jag satt samman! (Läs här om ni missat och tävla här;) Nästa vecka kommer det anordnas en alldeles egen HP-vecka! Massa härliga inspirerande recept kommer det definitivt att bjudas på! Vill du också vara med i HP-veckan? Gå in på facebook.com/HPsauceSverige och beställ hem provpåsar kostnadsfritt. Så kan du också laga mat under HP-veckan. Hoppas du hänger på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: