Västkustens pärla!

Att göra en räkmacka kan nog de flesta. Det är inte där poängen ligger i detta inlägget. Häromkvällen hade jag möjligheten att ge mig ut på en härlig löparrunda som tog mig Getterön runt. Runda gick ut med Getteröns alla badvikar och med havet som närmaste granne, med undantag för den sidan som ligger in mot stan förstås… Men åh vad det är vackert och det är ett härligt sätt att ladda batterierna på! Insupa frisk härlig luft med lite saltstänk… Det får en bara att längta till sommaren;)Att sedan njuta av ännu mera västkust iform av en räkmacka till kvällsmat, det blev pricken över i:et ;) 
En riktigt, riktigt härlig kväll! 


Sköt om er Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: