Ni har väl inte glömt… HP sauce?

Kommer ni ihåg HP-sauce?
HP-sauce är en gammal favorit som funnit i de flesta svenska hem i decennier. I Sverige är vi många som förknippar HP-sauce med pytt-i-panna, men HP-sauce passar till så otroligt mycket mer. Det är egentligen bara fantasin som sätter gränserna!


Under nästa vecka kommer jag samarbeta med HP-sauce och vara deras ambassadör. Det innebär att jag, tillsammans med sex andra bloggare, fått i uppdrag att ta fram varsitt HP-recept som kommer presenteras på HP-sauce Facebooksida under ”HP-veckan” vecka 17. 

Just nu har ni möjlighet att vinna de ingredienserna som ingår i mitt recept som jag kommer lägga upp här på bloggen på lördag vecka 17. Jag kan inte avslöja receptet ännu, men gott det kommer det att bli! ;) Passar perfekt till lördagens festliga rätt…så mycket kan jag avslöja ;) Så för att vara med och tävla:

 •  Lägga en kommentar varför just du ska vinna ingredienser till mitt recept och ditt ”nickname”! 
 • Gå in och gilla Gourmetmorsan på FacebookSedan är det bara att hålla tummarna för att det blir du som blir den lyckliga vinnaren  
;)


Vinnaren presenteras på torsdag lördag! 


Lycka till 12 reaktioner till “Ni har väl inte glömt… HP sauce?”

 1. Vad lyxigt! detta vill jag verkligen vinna. Kul med något nytt, som jag med säkerhet inte lagat tidigare. Jag ska ha tjejfest snart, så jag borde vinna för då kan jag bjuda på din unika rätt.

  Kram Malin nickname Malin ;o)

 2. Åh spännande! Saga 2 år har precis börjat återhämta sig efter en riktigt tråkig sjukperiod. Nu ska det lagas smarrig, nyttig mat så hon äter upp sig igen! 😉 Hade varit roligt med lite ny inspiration och ett gott recept – det tackar vi inte nej till! 😉

 3. Jag hat en flaska hemma som jag knappt vet vad man kan göra med. Det vore bra med ingredienser att komplettera med, och har du valt dem blir det säkerligen väldigt gott.
  Åsa / teasa

 4. Å, vad kul! Har precis varit inne på fejjan och beställt hem smakprov. Jag har faktiskt aldrig provat HPSauce så det är väl på tiden?! Och att vinna dina ingredienser hade ju varit jättekul. Ny inspiration med nya smaker än de man alltid brukar ha. Nu ska jag gå in på fejjan igen och gilla din sida!

 5. Hej alla tävlingssugna!
  Hört att det varit strul med att lägga in en kommentar!
  Jag förslänger tävling t.o.m. lördag, så fler får chansen att vara med å tävla! Nu hoppas jag att det ska funka bättre! Kram Gourmetmorsan

 6. HPsauce har jag ofta sett i butikshyllorna men liksom aldrig vetat vad jag skall ha den till, vet ju att du alltid har härliga recept så därför vore det toppen att vinna just dina ingredienser

 7. Hej! Tack för en inspirerande och härlig blogg 🙂 Som den matgalna tjej jag är lagar jag gärna och ofta nya spännande maträtter! att vinna detta recept skulle vara guld värt då jag som student inte alltid får ekonomin att gå ihop till att köpa allt gott som finns i matväg.. vad skulle då vara bättre än att vinna dina supergoda ingredienser?! 😉
  Kram från Klara

 8. Sitter just nu på bb med min lilla flicka i famnen. Älskar att laga mat, men har haft väldigt svårt med inspirationen på sista tiden. Hade därför inte varit så dumt med ett nytt recept och nya råvaror, så hoppas jag att lusten kommer åter! Tack för en trevlig blogg! Med vänlig hälsning, Jennie

 9. Å d här vill man inte missa! E inne på din blogg varje dag o får tips om underbara rätter :-)!!

  // Linda N

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: