Lycklig vinnare av COOP matkasse!

Hej hopp på er! Här hemma har vi ännu en förkylningsomgång, så det har bara varit att ta fram näsdukarna och nässprayet igen. Så snörvlar vi ikapp igen! Det är verkligen inget roligt, särskilt inte med en man som är bortrest till på köpet Sad smiley 8 Men vad gör man? Men nåt som är betydligt roligare är ju faktiskt att kunna presentera en vinnare av COOPs matkasse BAS värde 599 kr. 

…å vinnaren är… Sandra Wideheim! Stort GRATTIS, hoppas du kommer få en härlig veckas matinspiration från COOP. Maila mig din adress och tel nr på madelene@alltienbyra.se

Men nu är det ju snart dags igen för en ny omgång av Melodifestivalen , och det hade varit roligt om ni skulle vilja dela med er av ert bästa mattips inför en sådan kväll? Sitter nämligen och funderar på vad här ska hittas på för någonting… Kanske sitter ni inne på ett perfekt upplägg för denna kväll!

3 reaktioner till “Lycklig vinnare av COOP matkasse!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: