Melodifestivalen och bortbjuden!Jag undrar lite smått vad ni hade på bordet i lördags när det vankades Melodifestivalen och allt? Vilken är din favvorätt en sådan kväll tycker du? Själv var vi bortbjudna till svägerskan och svågen och det bjöds på fantastiskt god fondue. Det så rackrarns gott tycker jag! Kom fram till att det går i vågor med att få fram den där fonduegrytan. Men när den kommer fram, äter man alltid så mycket så man nästan får knäppa upp brallorna…för så mycket trycker man ner i den där magen, så den inte får plats ;) Men det får det nog bli ändring på ;) Men innan självaste fonduen, fick vi njuta av en massa goda korvar, ost och dryck som inhandlats i självaste Italien, när svägerskan var där helt nyligen. Nästa gång ska jag skicka med henne den längsta inköpslista hon någonsin skådat…för det finns verkligen inget bättre än italienska korvar och ostar! Det här mousserande vinet ska ni hålla utkik efter. När jag sökte fanns det inte på Systembolaget, utan min svägerska hade fått det i present. Så vet någon var man kan få tag på det, skulle jag bli jätteglad om ni vill tipsa mig om var…för då skulle jag absolut köpa på mig några flaskor, om det nu inte är tokdyrt vill säga ;) Får helt klart flera solar av mig…
Scarpel Vino Spumante3 reaktioner till “Melodifestivalen och bortbjuden!”

  1. Tack för bra matinspiration!! Jag har precis fått en sådan gryta men har dålig koll på vad jag ska göra med den höll jag på att säga! 🙂 vad och hur brukar du göra din fondue? Vad äter du till etc! Så tacksam för svar !!

  2. Åh, fondue var det länge sedan vi åt! Tack för påminnelsen. Ska banne mig damma av min gryta inför nästa delfinal.
    Och lite gott bubbel till det så klart 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: