Beautiful morning…

Morr´n på er! Vilken underbar morgon! Vaknade faktiskt full av energi, trots en liten tjej som inte varit till sin fulla belåtenhet i natt! Magont och sömn går liksom inte så bra ihop! Stackars liten… Men jag känner att jag kommer gå loss i hela huset med städning, tvätt och matlagning… så det gäller att passa på när energin är på topp ;) Vi har en kall morgon här i Varberg idag, och solen strålar och det är helt underbart! Jag njuter i massor i sånt här väder, förutom att vi har rena blankisen, så vi får nog avvakta med promenaden lite… Tänkte titta in senare med lite goda recept! Men nu får jag nog rädda Dragonkotletterna som står på spisen och som ska bli dagens lunch… Ni hittar receptet här! De är verkligen smarriga! 


Sedan vankas det fundering på vad kvällens fredagsmys ska bestå av! Någon som har lite tips kanske? Vad ska ni äta?


Ha en härlig fredag!


Kram  


En tanke på “Beautiful morning…”

  1. Härlig blogg du har. Och kul att du finns i närheten 🙂 Här blir det ostbricka med kallskuret och annat gott ikväll…perfekt LCHF-mat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: