Grillen tändes på!

Hallå ute i stugorna! Vad sjutton skulle vi inte kunna få lite snö nu, så vi får känna av lite vinter. I några dagar åtminstone, eller vad tycker ni? Här hemma svassar vi fortfarande runt och myser över ledigheten, och mitt projekt pågår för fullt med att rensa bland mattidningarna…ett evighetsprojekt… phuuuuu ;)  Vet inte riktigt hur mycket jag får slängt faktiskt eftersom jag ser till att gardera mig ;)  Men, men, lite mer plats skapar jag nog för alla mattidningarna som komma skall… Framåt förmiddagen kom vi iallafall ut så på en liten promenad (tar lite tid att komma igång på mornarna) Efteråt tände vi på grillstaden för lite korvgrillning. Det var ju bara snön som fattades! Jag är så rackarna nöjd med mina nyinskaffade grillpinnar som jag inhandlade innan jul, och som är perfekta att ta med i picnickorgen eftersom de kan fällas ihop till miniformat ;) Kan varmt rekommendera dem! Se så grönt och fint vi har det här på västkusten… annat var det förra året!4 reaktioner till “Grillen tändes på!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: