Nu är det hög tid för en tävling!Så är när det är höstrusk ute, blir man mer sugen på att hålla till i köket och laga mustiga grytor, baka och massa annat gott att njuta av! Då är en matberedare från Whiteaway och Philips inte helt fel! Nu har du chansen att vinna en! Philips-hr7620-70-matberedare. Värde 649 kr
Lägg en kommentar på vad du tycker man bäst använder en matberedare till samt gå in och gilla White Away på Facebook! 
Tävlingen pågår fram t.o.m. söndag 30 oktober.


Bland alla kommentarer väljer jag ut en lycklig vinnare! 


Lycka till!


27 reaktioner till “Nu är det hög tid för en tävling!”

 1. Matberedaren är bäst till att göra härlig bärsmoothies och goda frozen daquiris! Dessutom skulle just den här, men sin storlek passa utmärkt i mitt lilla lilla kök!

 2. chanette svensson gillar på fb.
  min minsta son var så duktig för nån vecka sen då han opererade bort sina halsmandlar (hane bara 5 år) och han blev helt galen i smoothis då och milkshake.. så vi skulle andvänt denna till att göra massa roliga smoothies ihop. enkelt för liten att själv stoppa ner vilka frukter och bär han vill ha

  chanette_s@hotmail.com

 3. Nu har jag gillat.

  Det absolut bästa att ha en matberedare till är utan tvekan när man ska göra ugnsbakade chips och ska skiva potatisen sådär jättetunt, det blir aldrig riktigt bra med skivgrejer av olika slag utan det ska helt klart göras med matberedare! Och vi som inte har något kök utan bara en liten liten kokvrå skulle definitivt behöva en sån här liten söt matberedare, för en större har vi inte plats för och jag står snart inte ut utan en matberedare!

 4. Till en smarrig potatisgratäng. Skivad potatis på ett kick med en matberedare från Philips. Till det fint reninnanlår och en ädelost-sås.

 5. så har gillat (Lisa Grundel-A)

  ÅÅH lyckades göra sönder min fina mixer på ost ah de va dumt att ens försöka men men är man ”bekväm” så är man!!

  Det jag älskar att använda min mixer till är allt! diggar att vispa grädde utan att behöva göra nått sen gör jag ALLTID chokladbollar i min för att slippa allt klet och sen få en helt grymt bra blandad smet som inte har för stora havregryn =))

  //Lisa

 6. Jag håller just nu på att förbereda inför mammas 60-årskalas och gör pajer i långa rader. Händerna är ömma och trötta av all deg jag gjort och jag inser att en matberedare hade förenklat mitt liv! Jag hade JÄTTEgärna haft en Philips-hr7620-70-matberedare nästa gång det är kalasdags! 😀

  Gillar såklart på facebook.

 7. Till paj använder jag alltid matberedare.
  Först gör man pajdegen och därefter river man osten och sedan ev. hackar lök. Allt utan att behöva diska emellan.
  mvh Gunni

 8. Helt klart använder man en matberedare bäst när det vankas mysiga höstkvällar med vänner och plockmaten står på bordet. Tänk vad lätt det skulle bli att äntligen stoltsera ned hemmagjord pesto, hummus, tapenade och guacamole till all den andra goda maten som skinkor, ostar, grissini och spönnande spett. Jag älskar när det serveras goda röror till maten men ännu har mitt kök inte fått sällskap av ett smidigt redskap som matberedaren.

  caroline lundqvist gillar!

 9. Jag använder alltid matberedare när jag ska göra såser eller soppor, speciellt under hösten och vintern. Tyvärr använder jag min matberedare för mycket, så den börjar gå sönder nu =) Så jag hoppas på att vinna denna. Ha en trevlig helg!

 10. En matberedare är superbra till att göra snabba småkakor i. Kör snabbt och smidigt ihop till en perkekt deg, bara att rulla ut och baka. eEkelt och billigt jämfört med att köpa kex och andra småkakor.
  /Susanna

 11. Gillar på FB!

  En matberedare är guld värd när man kör en Raw Food livsstil som jag nyligen har börjat med. En investering jag ännu inte kunnat unna mig! Exempel på vad man kan använda en matberedare till för Raw Food kost är nötbiffar, glass och snacksbollar. Mumsfilibabba! 🙂

  Epost: olivia.magdalena88@gmail.com

 12. Jag använder matberedaren när jag ska göra hemmagjord röd pesto, med soltorkad tomat, rostade solroskärnor, basilika, parmesan och olivolja. Smarrig som attans!

  Kram Malin

 13. Jag använder matberedare för att mala olika nötter till mjöl. Är glutenintolerant och försöker baka mitt egna bröd, då är det mycket bra med en matberedare. Eftersom degen är lösare än vanliga degar kör jag även den i beredaren och slipper på så vis händerna fulla av dyrbart klet!

  vh
  Mamma Monika
  6048gustafsson@telia.com

 14. Åh, jag använder matberedare och mixer till massor. Skiva potatis, pajer, pesto, glass, kakor mm. Tyvärr börjar min ge med sig nu, jag har väll slitit ut den, så det hade varit jättebra att vinna en Philips-hr7620-70. den ser väldigt behändig ut.

  Självklart gillar jag..

  Email:
  tittify@hotmail.com (dock inte samma mail som på FB)

 15. Oj, herregud vad denna tävling kom lämpligt 🙂 Vår matberedare gick sönder för ett par månader sedan, och nu blir allt arbete i köket så mycket krångligare… Jag använder den till hur mycket som helst!! Skiva/strimla potatis, riva ost/grönsaker, göra pajdeg, andra röror, etc. Så smidigt att bara tjoffa i allt 🙂

  Kram Nina

 16. Det bästa med en matberedare är att riva restbitar av ostar, detta fryser jag sedan in och spar en massa pengar och får alltid god riven ost. Sedan måånga år tillbaka har jag gjort detta med mitt ack så inte dumma rivjärn.

  Gillar gör jag på fb…

  Tack för en toppen blogg 🙂
  //Petra

  tompet@ciaoip.se

 17. OOOh jag skulle använda den för att göra olika slag gratänger! OOooh eller göra goda peston. En jätte god grön pastasås; Häll i matberedaren (Kokt spenat, basilika, fetaost(med mindre salt),sodakex och stek rödlök, matgrädde) blanda med varm pasta toppa med riven parmesana…SVINGOTT snabbt och enkelt

 18. Jag använder matberedare till mycket men mest när jag lagar barnmat. Har haft en gammal begagnad som jag fick av min morfars bror. Den är dock så utsliten nu efter all barnmat jag lagat så den behöver bytas ut 🙂 Den här fina är varmt välkommen i mitt kök.

  Har gillat på FB!

  ida_ullsten@hotmail.com

 19. Jag använder verkligen minmatberedare till allt, nästan. Just det här året har den använts flitigt till att göra barnmat och min stora son använder den när han bakar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: