Hummer och champagne, vilken lyx!I

Ikväll bjöds det minsann på både hummer och champagne! Åh det kallar jag lyxigt! Eftersom man är bortskämd med en fiskare till far är det nog ett av det bästa stunderna när det vankas en alldeles nykokt hummer, som smakar bara så ljuvligt! Att man sedan dricker champagne till, kan ju bara inte bli fel, eller vad säger ni? 
Nicolas Feuillatte är Frankrikes mest sålda champagne och den tredje största producenten i världen. Nu firar denna dryck 35 år och i samband med detta byter de namn till Brut Chardonnay (nr 7592) 299 kr/flaska. Det är en torr, fruktig och frisk årgångschampagne som är gjord helt på chardonnaydruvor. Passar perfekt till skaldjur. Så hummer och denna champagne liksom gifte sig helt perfekt med varandra! Helt klart att rekommendera! Till det hela njöt vi av massa härliga ostar, som jag har längtat efter så läääänge….. Nu äntligen! 
Ha en härlig fortsättning på lördagen!Alma var inte det minsta reserverade för de svarta små läckerheterna…

…men det var Vincent! Gillar inte det minsta när de smätter till med stjärten! Men kan ändå inte låta bli…4 reaktioner till “Hummer och champagne, vilken lyx!I”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: