Fredags å TÄVLINGSDAX!

Det var verkligen längesedan som det var en tävling här på Gourmetmorsan. Så nu är det dags, å då passar ju en fredag vansinnigt bra, eller hur?
Eftersom jag är så otroligt förtjust i Muttis produkter, tänkte jag att ni också ska få testa. Så nu har ni chansen att vinna produktcheck från Mutti, värde 25 kr. När Muttis Facebook sida kommit upp i 150 st ”gillare” kommer jag tävla ut 30 värdecheckar från Mutti. Så skynda er att gilla Mutti!:) Samtidigt lägger ni en kommentar på min blogg om vilket som är er favorit bland Muttis sortiment. Glöm inte skriva ert namn och mailadress så jag kan komma i kontakt med er! De 30 första kommentarerna får en varsin värdecheck!
Skynda, skynda, så kanske det bli du som får en check från Mutti! :)

26 reaktioner på ”Fredags å TÄVLINGSDAX!

 1. Mutti's krossade tomater är de enda jag testat, och i köttfärssås är det oslagbart!
  Vinner jag en check blir det till att prova ketchupen!
  Tack för en blogg med mängder av inspiration!
  Therese.

  Mail: tessiesa@hotmail.com

 2. Jag har testat muttis krossade tomater och jag tycker egentligen inte jättemycket om just krossade tomater, men dessa tycker jag är riktigt goda!:) Skulle gärna vilja testa fler av Muttis produkter:) Roligt att testa nya produkter! Mvh Kristina Berg
  kicki_b_85@hotmail.com

 3. Nu när vi äntligen fått in Muttis krossade tomater i vår butik så är det det enda som jag använder. Supergott!!
  Mvh. Ulrika (ulrika@edberg.nu)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s