Fredags å TÄVLINGSDAX!

Det var verkligen längesedan som det var en tävling här på Gourmetmorsan. Så nu är det dags, å då passar ju en fredag vansinnigt bra, eller hur?
Eftersom jag är så otroligt förtjust i Muttis produkter, tänkte jag att ni också ska få testa. Så nu har ni chansen att vinna produktcheck från Mutti, värde 25 kr. När Muttis Facebook sida kommit upp i 150 st ”gillare” kommer jag tävla ut 30 värdecheckar från Mutti. Så skynda er att gilla Mutti!:) Samtidigt lägger ni en kommentar på min blogg om vilket som är er favorit bland Muttis sortiment. Glöm inte skriva ert namn och mailadress så jag kan komma i kontakt med er! De 30 första kommentarerna får en varsin värdecheck!
Skynda, skynda, så kanske det bli du som får en check från Mutti! :)

26 reaktioner till “Fredags å TÄVLINGSDAX!”

 1. Mutti's krossade tomater är de enda jag testat, och i köttfärssås är det oslagbart!
  Vinner jag en check blir det till att prova ketchupen!
  Tack för en blogg med mängder av inspiration!
  Therese.

  Mail: tessiesa@hotmail.com

 2. Jag har testat muttis krossade tomater och jag tycker egentligen inte jättemycket om just krossade tomater, men dessa tycker jag är riktigt goda!:) Skulle gärna vilja testa fler av Muttis produkter:) Roligt att testa nya produkter! Mvh Kristina Berg
  kicki_b_85@hotmail.com

 3. Tänkt prova Muttis produkter många gånger det men har bara inte blivit av, kanske snart…
  Kram
  Åsa kusin

 4. Nu när vi äntligen fått in Muttis krossade tomater i vår butik så är det det enda som jag använder. Supergott!!
  Mvh. Ulrika (ulrika@edberg.nu)

 5. Jag använder nästan uteslutande Muttis produkter och jag gillar dem allihopa. Men körsbärstomaterna och de hela skalade är aldrig slut här hemma.
  Hur klarar sig folk utan Mutti tänker jag?!

  susanne@ofsuss.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: