Nyheter från Mutti!

Vad gör en ketchup god? Här hemma har vi alltid haft två läger vad det gäller ketchupval. Mannen har alltid förespråkat Heinz medans jag alltid har föredragit Felix. Men efter att Mutti skickat ut ett ny ketchupsort som är tillverkad på Pomodoro tomater, är jag helt SÅLD! Så nu är det slutdiskuterat vilket ketchupsort som ska inhandlas i fortsättningen. Jag gjorde även en dold test på min föräldrar, som också de föll pladask för Mutti! Så nu är det även ketchup förändring i det hemmet … Varför undrar ni då? Jo, Mutti har en mycket mustigare smak och smakar äkta. De andra smakar mycket med syntetiskt, om man kan uttrycka sig så..? Sedan har Mutti 68% tomater i sin ketchup, medans Felix har 60%. 
Så här hemma slår vi absolut ett slag för Mutti…testa ni också…tror inte ni blir besvikna! 5 reaktioner till “Nyheter från Mutti!”

  1. Ska absolut testa denna. Jag har hittills varit trogen till Felix, men alla förhållanden ska ju sättas på prövning 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: