Färsk sparris med hollandaisås och parmesan!Jag förstår inte hur det har lyckats gå förbi mig att sparris är så rackarns gott! Jag har fått en ny a-ha upplevelse eller är det gravid-cravings?!? Jag har förvisso ätit sparris tidigare…men det är verkligen skillnad på sparris och sparris! Köp svensk färsk sparris i möjligaste mån, säger jag bara! En perfekt förrätt är färsk sparris med hollandaisås med hyvlad parmesan och flingsalt :)Snabbt, lätt och superduper gott! 

Nån som håller med mig? 

Perfekta förrätten på SPARRRIS
Färsk sparris som läggs i kokande vatten Max 1 minut
En god Hollandaisås
Hyvlad parmesanost
Flingsalt3 reaktioner till “Färsk sparris med hollandaisås och parmesan!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: