Nytt i godishyllan!

Tyvärr kan jag inte bjuda er på något gott pastarecept idag, eftersom planerna förändrades i expressfart igår! Det blev istället en kebabrulle från Campinos här i Varberg. Och deras kebabrullar går inte av för hackor ska jag få be att tala om ;)  För ett antal år sedan när min svägerska jobbade säsong i Sälen, var hennes enda önskan att vi skulle ta med en kebabrulle från Campinos till henne. Ni kan tro att de är goda… kanske inte lika goda efter 8 timmars färd i kylväska. Men det funkade! Hon var nöjd! Likaså var jag det igår oxå! Igår testade jag även kexchoklad i smakerna banan och hallon…jag är ett riktigt fan av kexchoklad, och dessa gick verkligen hem hos mig. Båda två! Verkligen gott när sötsuget knackar på ;) 


Nån som har testat, vad tycker ni?

7 reaktioner till “Nytt i godishyllan!”

  1. Testat. Gillade sådär faktiskt. Men tycker att kexchoklad kan bli lite torrt. Gillar kräm och kletig choklad typ plopp!:)

  2. jag e en sucker för hallon… så den e testad med bra betyg…. sen gillar jag banan och chokladglass… så den fick hyfsat betyg åxå… i kexchokladform…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: