Onsdagspasta å lite vin!

Mmmm… ett glas vin, hör ju till onsdagspastan som ni vet här hemma. Men eftersom jag får hålla mig till de alkoholfria dryckerna för ett tag, testas de numera igenom en efter en… och ikväll blir det Äppelmust Gravensteiner  (nr 99993) som ska få sig ett omdöme. 34 kr/flaskan, är ju inte helt fel… ;) 


Vad det blir till pastan är ännu oklart… men jag återkommer! Vad äter ni ikväll förresten?3 reaktioner till “Onsdagspasta å lite vin!”

  1. sashimi (färsk lax i små kuber och färska handskalade räkor, doppade i kikkomansoja och wasabi), ett glas vitt och senare en skål ben & jerrys halfbaked. onsdgaslyx! firar att jag gjort klart mitt första år på min utbildning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: