Grilltillbehör i massor!Vi hade verkligen gått inför att sitta ute i helgen när Valborgsmässoafton skulle firas. Massa levande ljus hade vi tänt på altanen, och givetvis oxå grillen… Men efterhand som tiden gick, började det bara blåsa mer och mer och kylan började tränga sig på… så inte ens den kunde vi trotsa med infravärme och en massa filtar. Så efter maten fick vi se oss besegrade och fick flytta in… Men snart igen gör vi ett nytt försök…och då hoppas vi det håller hela kvällen… Men gott att grilla fick vi och en massa nya och härliga grilltillbehör, som jag tänkte dela med mig av. Tror verkligen inte att man kan få för mycket tillbehör till grillat faktiskt. Eller vad säger ni? 

Grilltillbehör
Grillade champinjoner som sedan slungas i pesto, olivolja och flingsalt


Grillat naanbröd penslat med vitlöksolja


Grillade halloumiost inlindat i bacon


Grillad nektarinhalva fylld med getost. (Nektarinen är godast om den är mogen) Linda in i aluminiumfolie och lägg på grillen.


Grönsallad med nektariner och smulad fetaost med balsamicosirap


Sås med smak av honung och basilika. Blanda 2 dl creme fraiche med Sverigeskafferiets grillmarinad. Mängt efter tycker och smak! 

Svägerskan är en riktig fena vid grillen… hamnar nog där fler gånger i år tror jag ;)Massa smarriga tillbehör! I köttväg grillades det flintastek och kycklingfilé.Härligt god Valborgsmässogrillning! 

Grillmarinad med smak av honung och basilika från Sverige skafferiet.

4 reaktioner till “Grilltillbehör i massor!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: