Bara man har lite olika sorter hemma!

Ibland kan man ha mycket gott hemma i fruktväg. Ibland kanske inte fruktskålen ger några hurrarop precis…men man tager vad man haver! Idag blev fruktsallad med lyxig variation måste jag nog säga. Den bara blev så där extra extra god, för hemma fanns mandariner som var så saftiga, så saftiga, jordgubbar, ananas, äpple, banan och som ”grädde på moset”, granatäpple! Yammie!!!! ;) Så idag fick man i sig hela veckan vitaminbehov i ett ;) Fin start så här på påskveckan… Tänkte ge er ett och annat litet påsktips, så här inför den stundande helgen! Har ni några smarriga påskrätter får ni gärna tipsa… Själv tänkte vi bjuda in lite gäster till påsk, så tips på mat är alltid välkommet, det vet ni! 

2 reaktioner till “Bara man har lite olika sorter hemma!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: